2015. augusztus 10., hétfő

Epilógus - 3 hónappal később

A kapitány egy novemberi reggelen a Central Parkban futott. Azóta is idejárt, minden reggel edzett. A hídnál megállt pihenni, amikor furcsa dologra lett figyelmes. Önkéntelenül hátralépett. 2 másodperccel később egy kék csóva csapott le oda, ahol az előbb állt. Amint eltűnt a villódzás, meglátta az utast.
- Kate! – kiáltotta boldogan. – Hogyhogy itt vagy? Hisz nincs is szünet!
- Üdv, Steve, reméltem, hogy itt talállak! De nem egy hétre jöttem – komolyodott meg a tekintete és a hangja.
- Csak egy napra?
- Nem. Egy életre! – ugrott boldogan a lány a férfi nyakába.
- Mi? Hogyan? – kérdezte a kapitány csodálkozva.
- Hát, ez elég érdekes. Fury adott egy mappát, mely tartalmazta egy program leírását, miszerint lehetek magántanuló itt nálatok. Gyorsított tanmenet, előrehozott vizsgák, ilyesmi. Amint elolvastam, mindent elmeséltem otthon, ami velem történt. Mindenben támogattak és úgy döntöttek, hogy elengednek. Hivatalosan egy cserediák programban veszek részt, aminek egyetlen felvétele volt: a nyelvvizsga. Hála nektek 3 hónap alatt megtanultam angolul beszélni, levizsgáztam, úgyhogy most itt vagyok!
- De miért? Nem fog hiányozni a régi életed?
- Őszintén? Nem. Amióta hazamentem, azon agyalok, hogy mikor jöhetek vissza. Az itteni eseményeket nem lehet csak úgy kiverni az ember fejéből. Aztán rájöttem, hogy mi nem hagy nyugodni. Vissza akarlak kapni titeket. Hiányoztak a kalandok, a veszélyek és ti. Rájöttem, hogy ezt szeretném csinálni egész életemben. Nem akartam feladni. Hogy miért? Mert… - kezdte mosolyogva a férfira pillantva.
- Az ember nem futhat el örökké! – fejezték be egyszerre.
. . .

Mióta Kate elment, történt néhány dolog. Ezeket utólag megtekinthette, utána rögtön felkereste a kapitányt.
- Steve, láttam mi történt. Szóval ezt jelentette, hogy nem nyerhetünk! Szépen behálózták a világot – majd halkabban folytatta. – Tudom, mi történt Buckyval. Elég megrázó lehetett. Tényleg meg akarod keresni?
- Úgy ismersz, mint aki feladja? - felelte a férfi a távolba révedve. – Meg kell találnom. Ő volt a legjobb barátom, sokat köszönhetek neki.
- Ez esetben csak azt tudom mondani, amit Sam: mikor kezdünk?

Nos, ezzel itt vége. De ne keseredjetek el, mert csak az első évadnak. Igen, jól olvastátok, lesz 2. évad! Hamarosan jelentkezem a prológussal, sőt trailert is fogok szerkeszteni. Addig is néhány érdekesség róla:
- az első évaddal ellentétben ez E/1.-ben lesz írva
- már megírtam az egészet (mint, ahogy az 1. évad is kész volt, mielőtt publikáltam volna), így ha időm engedi szeretném hetente/másfél hetente hozni a részeket
- durvább, érzelmesebb, izgalmasabb lesz és leszögezném, hogy az Ultron kora megnézése előtt már kész volt, tehát bárminemű hasonlóság a véletlen műve.

Még annyit, hogy szeretném megköszönni az egész évados figyelmet, a több, mint 2100 oldalmegtekintést, a 6 követőt, az összes visszajelzést és az összes látogatót, aki akár egy fejezetet is elolvasott! (Na, ez lett volna a leghosszabb bevezető, de ez meg a végére került. Nem is én lennék :D)
Szóval hamarosan jelentkezem, addig is jó trailer nézegetést, esetleg a kedvenc részetek újraolvasását és további szép nyarat! ;)

9 megjegyzés:

 1. Imádlaaaaak :-* és azt is amit csinálsz, imádtam az egész évadot, és rettentően várom a következőt is ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szépen köszönöm, ígérem, nem váratlak sokáig :)

   Törlés
 2. Mikor indul a második évad??? amúgy imádom a blogod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Örülök, hogy tetszik és ha ennyire várjátok, akkor megegyezhetünk a szerdai indulásban :)

   Törlés
  2. *Kézfogás egy őrült, már-már eszelősnek mondható vigyor közepette*

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Minél hamarabb új részt ha lehet!

  VálaszTörlés