2016. február 28., vasárnap

1 éves a blog!

2015.02.28 .Ez volt az a nap, amikor izgatottan, mindenféle tapasztalat és hozzáértés nélkül titokban létrehoztam ezt a blogot. Nem igazán tudtam, mit hogyan kéne csinálni, egyszerűen eldöntöttem, hogy most megcsinálom. Régóta forgattam a fejemben ezt a gondolatot. Igazából azóta, hogy anyaggyűjtés közben ráakadtam a Speaking Stars nevezetű blogra (mely ma már félbe maradt) és ez annyira megtetszett, hogy eldöntöttem, én is szeretnék egyet. Szerettem volna másokkal is megosztani a történetet.
A kezdeti designom egy kék háttérből és egy fejléc helyére berakott képből állt. Nem valami nagy durranás, de nem tudtam, hogyan kell bármit is csinálni és senki nem volt a környezetemben, aki segíteni tudott volna. Így hát szerencsét próbáltam és írtam S.B.Hawk-nak, aki tanácsokat adott, rengeteget segített és az első designom is az ő közreműködésével jött létre. Ezért rendkívül hálás vagyok neki!
Sokáig nem kaptam semmi visszajelzést, nem igazán látszott, hogy bárki is olvasná a blogot. Én is elég kezdő voltam, rendszertelenül pakoltam fel a részeket. Aztán megkaptam az első feliratkozómat, melyek száma rövid időn belül 3-ra bővült. Hihetetlenül örültem, egy kis magabiztosságot adott, elkezdtem hirdetni a blogot. Aztán úgy az első évad 10. részétől változott meg minden. Rendszeres kommentelőim, újabb olvasóim lettek, megerősítést nyert, hogy van értelme annak, amit csinálok. Átsegítettek a mélyponton, elérték, hogy ne adjam fel, ugyanakkor megmutatták, hogy a magamnak írt történet másnak is tetszhet.

És bár kezdetben azt szerettem volna, hogy ez egy híres bloggá váljon, nagy olvasótáborral, írás közben rájöttem, hogy jobb ez így. Büszke vagyok mind a 15 feliratkozómra, örülök, hogy a nem feliratkozott olvasóim támogatnak. Én úgy gondolom, jobb is, hogy nem avanzsált az agyonhirdetett népszerű blogok közé, hanem megadtam az esélyt, hogy az bukkanjon rá a történetre, akit igazán érdekel. Épp ezért köszönöm mindenkinek, aki megadta az esélyt a blognak és akár csak egy fejezetet is elolvasott belőle! Köszönök minden egyes kommentet, a csendes követőket, ismeretlen támogatókat! Köszönöm, hogy végig kísértetek ezen az úton! Remélem, továbbra is velem maradtok!Mellékletként pedig elhoztam a 3. évad szinopszisát:
A Bosszúállók szétszéledtek, mindannyian külön feladatot kaptak. Kate egy csapat újonc kiképzője lett, velük tölti ideje nagy részét. Egészen addig, amíg Nick Fury megbízást nem ad: újra összehívják a csapatot, hogy megkeressék a jogart. Ám a küldetés során újra szembe kell nézniük a Hidrával, aki még mindig Kate-re vadászik. És csapdát állít.
Árulás, szenvedés, szerelem, eljött az ideje, hogy a kérdés eldőljön: A Hidra győz vagy Kate?
És ha ennek vége, mi lesz utána? Mert egy biztos: már semmi nem lehet ugyanolyan. Semmi nem lesz ugyanolyan!

4 megjegyzés:

 1. Kedves Kate!
  Kicsit későn, de gratulálok ehhez az 1 évhez... Nagyon szeretem a blogodat... A 3.évadot meg nagyon várom... :)

  VálaszTörlés
 2. Kedves Whitney!
  Köszönöm, hogy írtál és hogy támogattál! És rendkívül örülök, hogy elnyerte a szeretetedet a történet! :)

  VálaszTörlés
 3. Úr isten alig varom mar a 3. Évadot😍☺️ Waaa *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is várom már, hogy olvashassátok, sietek vele! ;)

   Törlés