2016. május 21., szombat

3. évad - Trailer


Sziasztok!
Csak annyit szeretnék mondani, hogy visszatértem. Nagyon sajnálom ezt a hosszú kihagyást, higgyétek el, én szerettem volna ezt a legjobban elkerülni. Magamban sokszor mosolyogtam is, mikor szünetelő blogokkal találkoztam, hogy velem ez úgysem fog előfordulni, mert előre megírtam a fejezeteket, de mint láthattátok, rosszul hittem. Nekiállhatnék panaszkodni, hogy a suli miatt volt, ami teljesen igaz is lenne és lefedi az összes okot, de tudom, hogy egyrészt senki sem kíváncsi rá, hiszen enélkül is megvan a maga gondja, másrészt pedig azt hiszem a történet jobban érdekel titeket, mint, hogy hány dolgozatot írtunk egy héten. :)
A másik fő ok, hogy ez az évad valahogy lassan készült. Hosszabb lesz, mint az első kettő, de nem csak emiatt. Valahogy nehezebben tudtam írni, könnyebben elvonódott a figyelmem és ügyelnem kellett arra is, hogy valami újat hozzak. Nem akartam ismételni magam. Még van vissza jó pár rész,a mit még meg kell írnom, de már kezdtem rosszul érezni magam, amiért ennyire elhanyagolom a blogot. Úgyhogy elhoztam az évad első felének trailerét. Először nem terveztem kettészedni a történetet és nem is fogom, csak a két rész nagyon különbözik egymástól, ezért gondoltam, hogy külön előzetest csinálok nekik. Nem is húznám tovább az időt, inkább nézzétek meg a videót!

Évad kezdés: május 31. 

Ui.: Nagyon köszönöm mindenkinek, aki a nem hivatalos szünet alatt is benézett a blogra! Hatalmas biztatás volt látni, hogy akkor is nőtt az oldalmegjelenítések száma, amikor nem adtam rá okot! :)

Üdv: Kate Avengers


8 megjegyzés:

 1. Kedves Kate!
  Nagyon örülök a 3. évadnak.
  A Trailer-t imádom.. :D
  Örülök, hogy "visszatértél". :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Alexandra!
   Köszönöm a kedves szavaidat és nagyon örülök, hogy tetszett a videó! Ígérem, nem fogok csalódást okozni! :)

   Törlés
 2. Ááá *O* VÁROM, VÁROM, VÁROM! *.* Most nagyon felspannolt ez a trailer, ráadásul tesómon ott feszül a Vasember-Amerika kapitányos póló :3 Ne haragudj, ha nem írok, de valószínűleg annyira rákattannék majd a blogra, hogy nem tudok készülni a vizsgákra, de 6-a után. Hohó *.* Alig várom :33

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh, nagyon köszönöm ezt a biztatást! :D És hogyan haragudhatnék azért, ha nem írsz? Hidd el, már ezért a kommentért is rettenetesen hálás vagyok! :)

   Törlés
 3. Szia Kate! Most találtam ezt ez oldalt és teljen beleszerettem a történetbe 💖💖 Alig várom a folytatást!! Csak így tovább!! 😊😊

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Te is csatlakozol a gyorsan olvasók klubjába? ;) Nagyon örülök, hogy ennyire megfogott a történet, köszi, hogy írtál! :)

   Törlés
 4. Sziaaa! :) Nagyon Örülök, hogy újra itt vagy, tudom, hogy néha az ember akárhogy is tervez, félremehetnek a dolgok, de újra itt vagy, és ez a lényeg ;) Nagyon tetszik az előzetes, egyre jobban várom a részeket ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én is örülök, hogy visszatértem, meg neked, hogy írtál. Annyit elárulok, hogy ebben az évadban próbáltam összefonni az első évad könnyedebb hangulatát és a második szomorúbb, drámaibb hangnemét. Na, meg néha érezhető, hogy túl sok romantikus filmet nézzettek velem. :D

   Törlés