Kritikák

Kritika #1
Ezt a kritikát az iDonner blogtól kaptam, a névre kattintva bekukkanthattok az oldalra. Köszönöm nekik a véleményt, ide is bemásolom.

Kinézet:
Szerintem egy kissé sötét az oldal. Bár a fekete és fehér árnyalataival nem lehet melléfogni, az előbbiből kicsit túl sok van az oldalon. Egyébként az én oldalam is volt egy ideig ilyen sötét, de rájöttem, hogy a világosabb színek jobb választás, mert jobb ránézni, jobb kedvel tölt el, amikor böngészed. Legalábbis szerintem. Egyébként semmi baj nincs az oldallal, minden jól látható, egyértelmű. Esetleg annyi, hogy a lap belelóg a fejlécbe, és ezáltal a cím egy kicsit eltűnik, de lehet direkt van így, nem tudom biztosan. :)

5/4 pont

Tartalom:
A modulok rendben vannak, minden érthető. A könnyebb áttekinthetőség érdekében én csinálnék még egy oldalt a fejezeteknek, de így is rendben van. Úgy látom nem írod túl sok ideje a blogot, de ahhoz képest elég sokat írsz, ebből az látszik, hogy fontos neked.
Aranyos az előszó, de ne kicsinyeld (?) le az írásodat. Aki olvassa, azt nem fárasztod. Légy büszke arra amit írsz! (Mondom ezt én, aki ugyan így kezdtem minden fejezetét régi irományomnak..)
A blog témája jó. Szeretem a Bosszúállók c. filmet, és jó, hogy nem hagyod a feledésbe merülni.
Szép ahogyan írsz. Nem használsz mindennapi szavakat, szépen kifejezed magad, és érhetően leírod a történéseket. Bár nem tudom hány éves vagy, 16 és 18 év közé tippelem ezt a számot, az írásod alapján. Általában olyan a szöveg, mintha egy megfontolt írónő írná, ám néha be-becsúsznak szavak, vagy mondatok, amik miatt ráébredek, hogy 'Hoppá, nem is egy könyvet olvasok'. Vezeted az olvasót, és ha az ember túl jut a 3. soron, már szint lehetetlen abbahagyni az olvasást. Szerintem az ilyen ruha összeállításokat illusztrálhatnád képekkel, mert bár a könyvekben nem szokott lenni, a blogon helyet lehet találni az ilyesfajta kis apróságoknak.:)
A szereplők, mivel ez egy történet folytatása nyilván nem újak, kivéve az általad beleszerkesztett főszereplő lányt. Ettől függetlenül jó, hogy külön írtál pár sort róluk. Nekem nagyon tetszenek a képkeretek, a szereplőknél! :33

5/4 pont

Szerintem teljesen rendben van a blogod. Néha sok tőmondatot használsz, de alapvetően jó az írásod. Ha egy picit figyelsz a már említett be-becsúszó szavakra simán lehetne könyv a blogodból. De ugyanakkor ettől egyedi is a stílusod. Hmm.. Ki tudja? :) Szerintem semmi baj nincs a blogoddal, ügyesen halaszd: csak így tovább! :)

Összesen: 10/8 pont

Sometimes the truth is very ugly

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése